Når kaniner blir redde

Når kaniner blir redde - Arne Svingen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Svingen
DIMENSJON
11,86 MB
FILNAVN
Når kaniner blir redde.pdf
ISBN
6271566162448

BESKRIVELSE

En barsk og vakker bildebok om å være barn i en verden i krig. Hvordan er det å være liten når ikke engang mamma kan garantere at alt vil gå bra? Mamma sier Noah løper raskere enn geværkuler, og det er bra, for noen ganger smeller det utenfor blokka de bor i. Alt vil gå bra, sier mamma. Mamma passer på Noah og Noah passer på Ville Kanin. Men en dag treffer en bombe blokka, og både mamma og Ville Kanin blir borte. "Så vakker at man kan gråte" skriver danske Politiken om Arne Svingen og Kamila Slocinskas bildebok NÅR KANINER BLIR REDDE.

Trackbaks er ikke mulig, ... Henrik er gift med Anne Boleyn, hun som lovet ham arvinger, men har til nå bare har klart å produsere … Fortsett å lese.

Ja Film har holdt på siden 2001 og laget en rekke animasjonsfilmer. Målet er å lage en… "Når kaniner blir redde" er et nordisk samarbeidsprosjekt mellom den danske illustratøren Kamila Slocinska og Arne Svingen.

RELATERTE BØKER