Omgivnad og samfunn

Omgivnad og samfunn - Astrid Grebstad, Hugfrid Raaheim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Grebstad, Hugfrid Raaheim
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Omgivnad og samfunn.pdf
ISBN
1940585844951

BESKRIVELSE

Første del av boka gjer greie for målsetjing, val av metodikk og idegrunnlag for denne boka, utvikla ved ein skule for vaksne psykisk utviklingshemma. Andre del inneheld ein årsplan med integrerte undervisningsemne. Boka gjev og døme på konkretisering og integrering av emne som kan nyttast i ulike pedagogiske samanhengar. Med adresse- og litteraturliste. Illustrert.

Navnet » Navnet Norge er kjent fra om lag år 800. Det betyr trolig nordveien, og viser at folk langt tilbake i tid seilte nordover langs kysten.

Med to millioner brukere i måneden og 300 000 leste artikler hver dag er leksikonet Norges største nettsted for forskningsformidling. Leksikonet er eid av de norske universitetene og flere ideelle stiftelser/organisasjoner. Partiprogrammer og stemmesedler kan leses, puttes i sekken eller rives i stykker, de kan vises fram og brukes direkte.

RELATERTE BØKER