Paris-kontorene

Paris-kontorene - Hans Petter Blad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Petter Blad
DIMENSJON
9,28 MB
FILNAVN
Paris-kontorene.pdf
ISBN
4230948403261

BESKRIVELSE

Med et blikk på verden som ennå ny og uoppdaget skildrer forfatteren Lukas Hørslev sine første reiser til Paris. Der etablerer han det han kaller «sine Paris-kontorer», en praksis hvor han skriver i det offentlige rom, på kafeer, restauranter, nattklubber, i enkelte parker, på kasinoer og metrostasjoner.Romanen vever sammen Lukas Hørslevs Paris-reiser gjennom flere tiår og danner et litterært bilde av byen, dens steder og mennesker. Det handler om Paris slik byen former ham, men også om det turbulente forholdet til barndomsvennen og skuespilleren Sindre Eggen, om spenningen mellom forfatteren som skaper og skuespilleren som fortolker av virkeligheten.«Paris-kontorene» er en studie av det franske og parisiske, en forfatterens guide til Paris og et forsøk på å forstå sin egen plass i historien med de frankofile som optikk.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788249520800 Kjøp 'Paris-kontorene, proveniens tredje bok, roman' av Hans Petter Blad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788249521173 Med Hans Petter Blad og Per Buvik.

Samtidig er den en personlig beskrivelse av et turbulent vennskap. PARIS-KONTORENE PROVENIENS TREDJE BOK. Med et blikk på verden som ennå ny og uoppdaget skildrer forfatteren Lukas Hørslev sine første reiser til Paris.

RELATERTE BØKER