Teori og praksis

Teori og praksis - Nikolaj Frobenius | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nikolaj Frobenius
DIMENSJON
3,32 MB
FILNAVN
Teori og praksis.pdf
ISBN
3374416134747

BESKRIVELSE

Boka bak filmen Sønner av Norge.Teori og praksis er en løgnaktig selvbiografi om å vokse opp i drabantbyen Rykkinn i Bærum. Det er en nesten sann roman om arkitektsønnen Nikolaj og hans familie, som flytter inn i farens teoretiske paradis i 1972. Det er en beretning om kulturradikalernes forventninger og tap. Om pønkens energiske opprør. Om rus og galskap. Og det er en skildring av et helt usedvanlig forhold mellom far og sønn.Boka danner grunnlag for filmen Sønner av Norge, som Nikolaj Frobenius selv har skrevet manus til. Filmen er regissert av Jens Lien og med Sven Nordin i rollen som Nikolajs far og Åsmund Høeg i rollen som Nikolaj. Tildelt Oslo-prisen for Årets beste bok 2005 av Natt og DagNominert til Brageprisen. Nominert til P 2-lytternes romanpris.«Dette er en av de bøkene forfatteren måtte skrive - og du må lese.» Anders Sundnes Løvlie i «Høstens beste bøker», Dagsavisen«Resultatet har da også blitt en usedvanlig god roman.» Terje Holtet Larsen, Bergens Tidende«Svært gripende er skildringen av det ambivalente far-sønn-forholdet - Fortjener all den oppmerksomhet som en brageprisnominasjon representerer.» Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

Ledelse er derfor noe vi omgir oss med til daglig og et begrep de fleste har et forhold til eller en mening om. Opptak og adgangsregulering. Studenter må hvert semester søke og få plass på undervisningen og melde seg til eksamen i Studentweb..

Forlaget stiller et høyt krav om kvalitet, fra innhol Finans: Teori og praksis er en ny lærebok som bygger på læreboken Finansiell økonomi av Bøhren og Michalsen fra 2012. Denne nye boken er enklere å forstå for studenten, lettere å bruke for foreleser, og full av fersk empiri og eksempler fra Norge. Vernepleie er et ungt fag, og forfatterne ønsker å bidra til fagutvikling ved å presentere nye fagbegreper og videreutvikle etablerte modeller og arbeidsformer.

RELATERTE BØKER