Dagens mening

Dagens mening - Arve Paulsen, Olav Njaastad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arve Paulsen, Olav Njaastad
DIMENSJON
8,19 MB
FILNAVN
Dagens mening.pdf
ISBN
4733789118520

BESKRIVELSE

I denne boka har forfatteren fulgt bruken av meningsmålinger i Norge over en femårsperiode. Han beskriver blant annet hvordan meningsmålinger blir til, og hvordan de kan brukes for å ta avgjørelser som bestemmer mediers redaksjonelle profil. For journalister, studenter i journalistikk og samfunnsfag, organisasjonsfolk og informasjonsmedarbeidere. Med litteraturhenvisninger. Illustrert.

Mening er en kilde til stolthet. Den psykologiske kontrakten Meld deg på vårt nyhetsbrev og få e-post med utvalgte, viktige og spesielt leseverdige innlegg fra Nordnorsk debatt. Hydro-Québec-sjefen minner om at det tok lang tid også før dagens batterier ga mening for selskap som er avhengige av være lønnsomme.

Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre-vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di-vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser ... Vi vil ha din mening.

RELATERTE BØKER