Demokrati og idealer

Demokrati og idealer - Jan Erik Mustad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Mustad
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
Demokrati og idealer.pdf
ISBN
8409172412896

BESKRIVELSE

Boken gir en oversiktlig beskrivelse av det britiske politiske systemet og regjeringsperiodene til Margaret Thatcher, John Major og Tony Blair. Den handler om perioden fra 1975 og frem til i dag, og setter søkelys på både innenriks- og utenrikssaker som har preget den politiske arena: helse og velferd, utdanning, Nord-Irland, imperiet, og forholdet til Europa, Irak og USA. Her får vi en nyttig innføring i det politiske systemet både sentralt og lokalt, og de til tider forvirrende og uklare politiske prosessene på De britiske øyene forklares på en forståelig måte. Jan Erik Mustad har lang erfaring fra høyere utdanning. Han har undervist ved Universitetet i Agder, Universitetet i Oslo og Høgskolen i Telemark. Han har skrevet en rekke bøker og artikler om britisk politikk, historie, kultur og samfunn, og er en mye brukt mediekommentator når det gjelder britiske spørsmål.

Demokrati og rettigheter i informasjonssamfunnet (bokmål) Demokrati og retter i informasjonssamfunnet (nynorsk) Bachelor of Democracy and Individuals' Rights in the Information Age (engelsk) Den greske antikken, også omtalt som antikkens Hellas, oldtidskultur i østre Middelhav. Hellas var ingen enhetlig statsdannelse i antikken, men bestod av flere hundre små stater.

Det skyldes både romerne, munkene i middelalderens lærdomssentre og opplysningstidens filosofer. I Norge har vi demokrati og ytringsfrihet. Du kan mene hva du vil, og du kan fortelle om det i all åpenhet.

RELATERTE BØKER