Glemsel

Glemsel - David Foster Wallace | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Foster Wallace
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Glemsel.pdf
ISBN
9072907449667

BESKRIVELSE

David Foster Wallace har forlengst oppnådd status som en av USAs sterkeste og mest nyskapende skjønnlitterære forfattere. Glemsel er hans første bok på norsk. Den rommer åtte fortellinger som alle handler om mennesker som sliter med hverdagen. Noen sliter med økonomien og familien. Andre har betydningsfulle jobber, uten at de dermed føler seg lykkelige. Resultatene er usedvanlig tragiske og komiske, omtrent som Wonderboy møter Thomas Pynchon, ispedd elementer fra moderne amerikanske komiserier. Glemsel inneholder en serie hylende morsomme og usedvanlig såre fortellinger skrevet av en av USAs største samtidsforfattere.

Vi har også synonym til formet og buet. For ca. 100 år siden beviste den tyske psykologen Hermann Ebbinghaus hvordan man ved hjelp av repetisjon kunne motvirke glemsel.

Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma. Legg til.

RELATERTE BØKER