Med tusen ord

Med tusen ord - Olaug Strand | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaug Strand
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Med tusen ord.pdf
ISBN
2669151249204

BESKRIVELSE

Med tusen ord er et læreverk i norsk for voksne innvandrere. Verket er tilpasset spor 3 i Læreplanen i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere 2005 og dekker nivå A1 til B1. Med tusen ord bygger på kommunikative metoder med fokus på muntlig trening, et voksent vokabular og en rask progresjon. Lærerveiledningen inneholder kapittelveiledning, tips til hvordan man kan jobbe med emnene, forslag til aktiviteter, tilleggsoppgaver, kopioriginaler og tester.

Verket er tilpasset spor 3 i Læreplanen i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere 2005 og dekker nivå A1 til B1. Med tusen ord bygger på kommunikative metoder med fokus på muntlig trening, et voksent vokabular og en rask progresjon. Med tusen ord er et læreverk i norsk for voksne innvandrere.

Gå til hjemmesiden: www.2-tusen.no eller les mer på erher.no Temabøkene Tusen tegn å tenke på (tegnspråk) og Tusen ting å tenke på (grafiske tegn) lanserte vi som nettbasert læringsressurs høsten 2011. Her finner du i tillegg oppgaver knyttet til noen av Pris: 423,-.

RELATERTE BØKER