Spøkelsesgården

Spøkelsesgården - Liv Almendingen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Almendingen
DIMENSJON
12,20 MB
FILNAVN
Spøkelsesgården.pdf
ISBN
8553732756318

BESKRIVELSE

En skjebnesvanger løgn En forbudt forelskelse Et sårt savn Selv om Tora signekone gir henne et håp, føler Maja at noe ondt hviler over Bjørnstad. Det er ikke bare spøkelset tjenestefolket frykter, men også fru Leonora, som ikke går av veien for noe. I Kristiania ruger Lovisa på en gammel gåte, og i Ålesund grubler Einar over en merkelig spådom. Lite vet de at alt som skjer, er tråder i skjebnens vev. «Je så spøkelset borti gangen ved lintøyskåpet!» hikstet Sørine. «Det var gråkledd og bleikt, som rett fra grava!» «Kanskje vi skulle se nærmere etter?» sa Maja tynt. «Itte tale om at je går ut dit att! Gjenganger'n er'e fæleste je har sett, Maja, og hu lagde itte en lyd når 'a gikk!»

MUSIKK ER LIVET: Marina Evertsson åpnet Strömma Farmlodge sommeren 2013. I fjor hadde hun 36.000 gjester innom. Kjøp Spøkelsesgården fra Cappelendamm Selv om Tora signekone gir henne et håp, føler Maja at noe ondt hviler over Bjørnstad.

Det er ikke bare spøkelset tjenestefolket frykter, men også fru Leonora, som ikke går av veien for noe. I Kristiania ruger Lovisa på en gammel gåte, og i Ålesund grubler Einar over en merkelig spådom.

RELATERTE BØKER