Amigos cero

Amigos cero - Mette-Lise Mikalsen, Monika Saveska Knutagård, Anette de la Motte, Michael Sauco de Thorelli | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette-Lise Mikalsen, Monika Saveska Knutagård, Anette de la Motte, Michael Sauco de Thorelli
DIMENSJON
11,16 MB
FILNAVN
Amigos cero.pdf
ISBN
4525707839027

BESKRIVELSE

Spansk for barnetrinnet De fleste barn syns det er spennende å lære et nytt språk. Det er morsomt med nye lyder og fremmede ord.Vi gir barna de første smakebitene gjennom muntlig fokus, varierte og aktiviserende oppgaver og enkle sanger. AMIGOS kan brukes fleksibelt mellom årstrinnene. Bøkene har enkle tekster og morsomme illustrasjoner. Elevene får basiskunnskaper og motiveres for videre læring! AMIGOS Ceroer også egnet til oppstart og differensiering på ungdomstrinnet.

trinn. Spansk for barnetrinnet De fleste barn syns det er spennende å lære et nytt språk.

Vi har følgende formater tilgjengelige: CD | 9788205353053 Kjøp 'Amigos cero, lærerveiledning' av Mette-Lise Mikalsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Ark | 9788205353077 Kjøp Amigos cero fra Bokklubber Spansk for barnetrinnet De fleste barn syns det er spennende å lære et nytt språk.

RELATERTE BØKER