Den gamle

Den gamle - Erling Kittelsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Kittelsen
DIMENSJON
8,56 MB
FILNAVN
Den gamle.pdf
ISBN
8772418162488

BESKRIVELSE

Den gamle føler han skal dø og at han har mistet noen ualminnelige evner. I ¿dødsøyeblikket¿ skjer det noe, og den gamle lever videre både med sine vanlige og uvanlige sider.Den fortellende jeg-stemmen er en tidligere narkoman, som den gamle tok seg av en gang.Fabelen Den gamle står alene, likevel gir den nøkler til andre av Erling Kittelsens tidligere fabler, hans poesi, dramaer og samtaler med gammelt mytestoff.Fabelen kommer fra oss selv, sier Erling Kittelsen. Alt dette fins her. Å mangle noe er like viktig som å ha noe; det å miste, sette i pant, gi fra seg er like viktig som heltens evner.Erling Kittelsen har fått mange priser og utmerkelser langt utover Norges grenser.

Altså en bedre pakt mellom Gud og hans folk. Pakten ble en pakt mellom Gud og vår stedfortreder Jesus Kristus.

Jeg liker ordet bokby, ikke bare fordi jeg liker både byer og bøker, men fordi kombinasjonen av disse to ordene, bok, by, geografi og kjærlighet så å si, har en sunn galskap i seg, en kraftig metaforisk klang, som er i slekt med det beste i litteraturen. Den Gamle By, Århus: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Den Gamle By i Århus, Danmark på Tripadvisor. Den gamle skomakeren av Leo Tolstoi Det var en gang en fattig, gammel skomaker som bodde helt alene i et kjellerrom. Det var bare ett vindu i rommet, og det satt så høyt oppe på veggen at skomakeren bare kunne se føttene på folk som gikk forbi.

RELATERTE BØKER