Farger

Farger En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Farger.pdf
ISBN
4177699482940

BESKRIVELSE

Peke- og snakke-bøker med fargerike bilder. Her lærer barna å snakke om farger. Se og pek på bildene og si ordene om igjen. Kan du finne en rød tomat, en gul ball og en grønn frosk? Har du en favorittfarge? Slitesterke bøker i tykk papp og med avrundede hjørner som tåler små, ivrige lesere.

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere fargekart. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Gjør det selv-tips. Nydelig versjon av Edderkoppkabal med fire varianter: scorpion, fire farger, to farger, og en farge. Sider i kategorien «Farger» Under vises 35 av totalt 35 sider som befinner seg i denne kategorien. Kirkeårets farger.

Spredning av lys av partikler i atmosfæren gjør at himmelen blir blå, og solnedgangen rød. Tradisjonelt var det bestemt hvilken farge russen skulle være. Den dag i dag har de opphevet dette på grunn av flere ting, blant annet nedtrykkelse av svartruss.

RELATERTE BØKER