Fra stjernene til livet

Fra stjernene til livet - Sissel Horndal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sissel Horndal
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Fra stjernene til livet.pdf
ISBN
9822957519857

BESKRIVELSE

Det er høst og det blåser. Bladene faller. Bjørnen vandrer dypt inn i skogen og fuglene samler seg i store flokker. Mørketida kommer. Det blir frost. Menneskene blir stille og speider opp mot stjernene. Der, i det mørke himmelrommet, er noe stort i vente: Et nytt liv skal komme til verden. Alle gode krefter hjelper til. Langs en solstråle bærer det, ned mot jorda. Og så, når vinteren slipper taket og sola kommer tilbake, er tida inne. - En fortelling fra samisk mytologi, inspirert av samiske myter og religiøse forestillinger fra 1600- og 1700-tallet. Basert på tradisjoner fra lule- og sørsamiske områder. I etterordet gir Anna Westman Kuhmunen en kort beskrivelse av dette.

I stedet har astrofysikere forstått hvordan stjerner utvikler seg ved å observere en rekke stjerner som befinner seg i ulike stadier i sine liv og ved å simulere stjernenes struktur med datamodeller . Forholdet mellom massen til stjernen i Luskur og dens kvadrerte temperatur er så og si det samme som for Solen, så stjernen følger også denne relasjonen godt. Stjernen i Luskurs tidlige liv.

og denne etterlysningen vakte spesielt stor interesse ettersom den etterlyste var mistenkelig lik «Friends»-stjernen. Disse stjernene har mistet livet I SORG: Country-stjerna Joe Diffie er blant stjernene som har mistet livet den siste tida. Her med kona Tara Diffie som han giftet seg med i 2018. Detaljert tittel: Fra stjernene til livet, en fortelling fra samisk mytologi, Sissel Horndal; Omfang: 29 unummererte sider illustrasjoner i farger.

RELATERTE BØKER