Jakten på Bismarck

Jakten på Bismarck - Michael Tamelander, Niklas Zetterling | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Tamelander, Niklas Zetterling
DIMENSJON
9,88 MB
FILNAVN
Jakten på Bismarck.pdf
ISBN
5787843217777

BESKRIVELSE

Boken skildrer jakten på slagskipet Bismarck. Flere fartøy og fly deltok. Jakten blir skildret fra begge sider, fra skipet legger ut fra Bergen til det blir senket en uke senere. Illustrert med kart og fotografier.

Illustrert med kart og fotografier. Kjøp Jakten på Bismarck 1941 fra Norske serier Da det tyske slagskipet Bismarck brøt ut i Nord-Atlanteren i mai 1941 var det en av de aller mest dramatiske hendelsene som skjedde på havet under den andre verdenskrig. Det skjedd i en periode der ressursene til Royal Navy var strukket til det ytterste. Jakten på Bismarck 1941 : Tysklands største slagskip.

Ballard og Rick Archbold: Jakten på Bismarck. Hvordan slagskipet som kunne ha endret krigens gang, ble senket - og funnet.

RELATERTE BØKER