Sangen etter dine sko

Sangen etter dine sko - Terje Torkelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Torkelsen
DIMENSJON
10,34 MB
FILNAVN
Sangen etter dine sko.pdf
ISBN
6858362003093

BESKRIVELSE

"Livet ble tatt fra gutten vår. Torstein ble 23 år. Han var staut og livsglad - nesten alltid. I en tung periode ba han om hjelp, men til slutt sto han alene igjen på gata med sin dype fortvilelse". Nakent og sårt forteller en far om å miste en sønn i selvmord. Fortvilelsen over tapet, og harmen over helsevesenets svikt dirrer bak beretningen. "Sangen etter dine sko" ble første gang utgitt i 1996. Boka har vært utsolgt i flere år og kommer nå ut som nyutgivelse på Hertervig forlag. Tiden har gått, og forfatteren har båret historien over flere år. På bakgrunn av dette skriver han nært og klokt om selvmord og sorg. Han stiller spørsmålet: Hva er det egentlig som får et menneske til å foreta den endelige handling det er å ta sitt eget liv? Han redegjør óg for nye tanker om sorg og sorgarbeid. Det finnes ingen fasit for sorg. Sorg er ikke generell, men personlig. Mennesker sørger forskjellig og sorg er noe som varer - ofte livet ut.

Fordelen er også at du kan bruke sko som du allerede er komfortabel med å bruke. Å pigge sko hos XXL koster 199 kr.

Han pleier nemlig å bruke stikk motsatt metode: varme fremfor kulde. - De harde eller faste delene på en sko er nesten alltid syntetiske og blir mindre formbare når de blir nedkjølt. Skomaker-regle (s-k-o, sier sko) Husker du denne morsomme skomaker-reglen? Den er brukt i mange generasjoner, og fortsatt er den i bruk i enkelte barnehager.

RELATERTE BØKER