Ungdommers skrivekompetanse ; Ungdommers skrivekompetanse : bind II : norskeksamen som tekst

Ungdommers skrivekompetanse ; Ungdommers skrivekompetanse : bind II : norskeksamen som tekst Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,8 MB
FILNAVN
Ungdommers skrivekompetanse ; Ungdommers skrivekompetanse : bind II : norskeksamen som tekst.pdf
ISBN
7729230782317

BESKRIVELSE

Noen av Norges fremste tekst- og skriveforskere har studert over 3300 eksamensbesvarelser i norsk skriftlig for å kartlegge norske skoleelevers skrivekompetanse. I denne boken vurderes både eksamensoppgavene og sensorenes vurderinger av elevenes tekster. Forfatterne viser hvilke konsekvenser innføringen av tallkarakterskalaen har fått og hvordan ulike skrivemåter utfordrer sensorenes vurderinger. Boken er beregnet på alle som arbeider med å utvikle ungdommers skriveferdigheter. Har litteraturliste.

ISBN 9788202489663. Resultatene sammenfattes nå i to bind med tittelen Ungdommers skrivekompetanse, «Norsksensuren som kvalitetsvurdering» og «Norskeksamen som tekst». ...

To kapitler (208 sider): Andersson, Sissel og Hertzberg, Frøydis: "Å ta en risk - «Utfordrerne» blant eksamensskriverne". s.

RELATERTE BØKER