Å salte et hjerte ; Frøken Markussens rykte ; Gamle menns elskov

Å salte et hjerte ; Frøken Markussens rykte ; Gamle menns elskov - Per Knutsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Knutsen
DIMENSJON
9,2 MB
FILNAVN
Å salte et hjerte ; Frøken Markussens rykte ; Gamle menns elskov.pdf
ISBN
9398414003211

BESKRIVELSE

Å SALTE ET HJERTE: Willy, en middelaldrende lærer på landsbygda, blir så betatt av en ung mann han ser i en pornofilm, at han reiser ut i verden for å finne ham - og finner ham. Angsten for å bli avslørt er så gammel og kjent at den har grodd inn i ham rent fysisk.FRØKEN MARKUSSENS RYKTE: «Fra resepsjonen kunne vi nå høre stemmer, fars og Gjertrud Markussens, hun snakket høyt og virket vært oppskaket. Jeg så at Ella Smith bøyde hodet og foldet hendene under bordet. Mor nærmet seg bak døren fra kjøkkenet, jeg rakk så vidt å si, lavt, men meget tydelig: - Jeg hørte dere.» En middelaldrende mann ser tilbake på noe som hendte da han var 11 år, på pensjonatet foreldrene hans drev i en liten kystbygd.GAMLE MENNS ELSKOV handler blant annet om to gravferder og et bryllup i en krets av eldre homofile menn i Bergen. Hovedpersonen er Jan Radem, pensjonert dosent i litteratur.

Den fremmede mannen stirret ned i bakken og var blitt enda hesere da han spurte: - Ja vel? - Middelaldrende menn. De må ikke være pene.» Gamle menns elskov handler blant annet to gravferder og et bryllup i en krets av eldre homofile menn i Bergen.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris 2012 - Å salte et hjerte, Frøken Markussens rykte og Gamle menns elskov.

RELATERTE BØKER