Explore 5

Explore 5 - Ellen M. Tudor Edwards, Tone Omland, Isabelle Royer, Victoria Armstrong Solli | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen M. Tudor Edwards, Tone Omland, Isabelle Royer, Victoria Armstrong Solli
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Explore 5.pdf
ISBN
6668321187178

BESKRIVELSE

Explore 5 tar opp tråden fra småtrinnet og gir både lærer og elever gode redskaper for å kommunisere. Med kule rapper og sanger laget spesielt for Explore appellerer Explore til elevene. Relevante tekster og visuelle virkemidler gir både læring og motivasjon til å bruke språket...My Textbook 5 møter elevene med motiverende tekster som er relevante for faget og for elevenes hverdag. Explore legger vekt på en myk overgang til mellomtrinnet og bygger videre på grunnarbeidet fra 1. til 4. trinn og systematisk progresjon i grunnleggende ferdigheter.. .. Oversiktlig differensiering på tre nivåer samtidig med tilrettelegging for felles opplevelser i klasserommet: Noe å gjøre for alle på hver side slik at både enkle og mer utfordrende tekster kan gjennomgås i full klasse. . Lesestrategier er tydelig innarbeidet. Gjennomtenkt og gradvis ordinnlæring med synlig merking av words to learn. Spennende og innholdsrike illustrasjoner lar elevene gå på jakt etter nye ord og setningsmønstre og finne igjen det som tidligere er innlært. Rik lydstøtte og fokus på muntlige aktiviteter.

Se flere bøker fra Ellen M. Tudor Edwards. Explore er Gyldendals nye engelskverk for barnetrinnet.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet | 9788205451926 Salomon X-Alp Explore 26,5 lette toppturstøvler, 1290g Anmeldelsetekst. Anmelder navn.

RELATERTE BØKER