Forbudt kjærlighet

Forbudt kjærlighet - Liv Almendingen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Almendingen
DIMENSJON
12,56 MB
FILNAVN
Forbudt kjærlighet.pdf
ISBN
1251820373971

BESKRIVELSE

En skjebnesvanger løgn. En forbudt forelskelse. Et sårt savn. KRISTIANIA, 1888: En forfrossen kvinne kjemper seg gjennom snøværet sammen med sin vesle datter. Under hjertet bærer hun et farløst barn. Bak dem ligger en mørk hemmelighet. Sytten år senere virvles unge Maja inn i begivenheter som vil forandre hennes liv for alltid. En vakker rikmannssønn, en mystisk signekone og en ondskapsfull husfrue er bare noen av dem hun møter på sin vei. Hvem er venn, hvem er fiende? Og våger hun å satse på kjærligheten?

Serbiske Bosko og muslimske Admira var kjærester. Da de ble drept under flukten fra Radovan Karadzics krig i 1993, ble de verdenskjente som Sarajevos Romeo og Julie. Forbudt kjærlighet har vært et tema i litteraturen så langt tilbake som til antikkens Hellas.

Vanessa Paradis - Mathilde Tessier; Bruno Cremer - François Hainaut; Ludmila Mikaël - Catherine Hainaut Forbudt kjærlighet » Familie, samliv og seksualitet » Samliv og kjærlighetsrelasjoner; Logg inn for å følge dette . Følgere 2.

RELATERTE BØKER