Gullhår

Gullhår Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,79 MB
FILNAVN
Gullhår.pdf
ISBN
7840541479801

BESKRIVELSE

En tredimensjonal lekebok for de minste med det klassiske eventyret om Gullhår og de tre bjørnene. Her møter du bjørner med lodden pels, stoler med stofftrekk, seig grøt, myke senger, og dyna er en klaff som åpnes og lukkes. Gullhår går seg bort i skogen og kommer til et hus. Hun er så sliten at hun setter seg i en stol som knekker under henne. Så oppdager hun grøten på bordet. Hun er så sulten at hun spiser opp en porsjon. Da blir hun så trøtt at hun går og legger seg - og det er der bjørnene finner henne ...

Laminerte tegn; Sanger: Startsang: «Eventyrvisa» I fortellingen: «Gullhår og de tre bjørnene» Avslutningssang: «Bjørnen sover» (med teppe over hodet) Gullhår måler ca 20 cm, bjørnene 10-15 cm. Alle kunder som handler hos oss kan vurdere/gi tilbakemeldinger på produktene de har kjøpt.

De er på størrelse med en kanin og veier mellom 1,5 og 6 kg. Familien omfatter to slekter, Dasyprocta (agutier) og Myoprocta (acuchier), med til sammen 15 arter.

RELATERTE BØKER