Historie 2

Historie 2 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,48 MB
FILNAVN
Historie 2.pdf
ISBN
7638510823048

BESKRIVELSE

Mesopotamia kalles ofte sivillisasjonensvugge- men hvordan var livet i landet mellom de to elvene for tusenvis år siden? Den olympiske ilden skal snart tennes igjen. Hvilke likheter og forskjeller er det mellom de første olympiadene i Athen og dagens leker? Vi kan være så oppslukt av tiden vi lever i og hva som venter oss i framtiden, at vi glemmer alle krigene, oppdagelsene og menneskene som har lagt grunnlaget for hvordan vi lever idag.

Gest. allting va jævla mye bedre før og solskinnsdager va d fler av før Eg sier som fedre og fed... Etikk Historie og filosofi 1, Historie og filosofi 2, Religion og etikk … I dette kompendiet kan du lese om etikk.

Du kan for eksempel studere antikken, norgeshistorie eller kulturhistorie. Harald Skjønsberg er rektor ved Solvang skole i Asker og morgenkåsør i NRK P2. Han er historiker, lærer, skolebokforfatter, romanforfatter og etter hvert en dreven forfatter av historiebøker for barn.

RELATERTE BØKER