Kompetanseutvikling hos tjenesteytere

Kompetanseutvikling hos tjenesteytere - Tore Hansen, Olbjørg Skutle | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Hansen, Olbjørg Skutle
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Kompetanseutvikling hos tjenesteytere.pdf
ISBN
5253909092298

BESKRIVELSE

Kompetanseutvikling hos tjenesteytere er en rapport utgitt etter prosjektet Eldre med utviklingshemning i bofellesskap, drevet av Høgskolen i Bergen, finansiert av Nasjonalt kompetansesneter for aldring og helse, UAU. Rapporten innebærer en anerkjennesle av praksisnær veiledning og viktigheten av å samtale om faglige utfordringer.

Dette kurset er laget som et bidrag på dette området. Ansatte som trenger det, bør også få opplæring i å lage sunn, enkel og god mat.Fokus på et sunt kosthold og tilstrekkelig fysisk aktivitet bør være forankret i ledelsen slik at det blir satt av ressurser i ettertid til å følge opp det de Regional ordning for kompetanseutvikling skal bidra til et likeverdig barnehagetilbud i tråd med rammeplanen.

Enheter med egne kompetansetilbud til sine ansatte muligheter mellom ulike kommunale tjenesteytere. Oppdraget er en oppfølging av NOU 2012:4 Trygg hjemme - Brannsikkerhet for utsatte grupper (Trygg hjemme).

RELATERTE BØKER