Løsningen er grønn

Løsningen er grønn - Per Hjalmar Svae | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Hjalmar Svae
DIMENSJON
10,27 MB
FILNAVN
Løsningen er grønn.pdf
ISBN
4208386881434

BESKRIVELSE

Ressursklemmen nærmer seg krisepunktet. I 2015 må veksten i verdens CO2-utslipp være stanset. Deretter må utslippene reduseres kraftig. Vi må gå fra fossilalder til lavkarbonalder, fra vekstøkonomi til kretsløpsøkonomi. Hvordan gjør vi det? I 20 år underviste Per Hjalmar Svae i blå og rød økonomi ved Handelshøyskolen BI. Ingen av teoriene viste vei ut av fossilalderen. Svae utviklet en grønn økonomisk teori, inspirert av en gryende bevegelse. Grønn økonomi, politikk og livsstil handler om å øke livskvaliteten med vesentlig mindre ressursbruk. Grønne partier er ikke bundet til gamle ideologier for arbeider, bonde eller kapitalist. Dermed kan de tilby nye og kreative løsninger. I Norge kan Miljøpartiet De Grønne få sin første stortingsplass høsten 2013. Boken presenterer en rekke grønne ideer blant annet: fra levestandard til livskvalitet - miljøregnskap og sosialregnskap og grønne veier ut av Europas finanskrise. Tiden for omstilling er nå! Per Hjalmar Svae (f. 1952) er siviløkonom. I dag jobber han som seniorrådgiver i Hordaland fylkeskommune med ansvar for miljøsertifisering, miljøregnskap og miljøledelse

Kategori: Bøker. Beskrivelse Omtaler (0) Beskrivelse Hva er grønn økonomi? Hvordan er den relevant for oss? I 20 år underviste siviløkonom Per Hjalmar Svae i blå og rød økonomi ved Handelshøyskolen BI. Grønn Byggallianse forvalter sertifiseringsordningen BREEAM-NOR og formidler informasjon om flere andre ordninger.

Summen av delene er større enn helheten, hevdet prisvinneren. Prisen er på 100 000 kroner og en statue av Nico Wideberg.

RELATERTE BØKER