Når det koker

Når det koker - Bill Buford | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill Buford
DIMENSJON
11,78 MB
FILNAVN
Når det koker.pdf
ISBN
4505601237915

BESKRIVELSE

Når det koker er en innsiktsfull, morsom og uhyre velskrevet beretning om en glad amatørs heroiske kamp for å overleve som kjøkkenslave i den berømte gourmetrestauranten Babbo på Manhattan. Bill Bufords kulinariske dannelsesreise bringer ham etter hvert til Toscana hvor han blant arbeider med hjemmelaget pasta og lærer å slakte okser og griser av den legendariske slakteren Dario Cecchini. Boken er krydret med historier, anekdoter og fakta fra gastronomiens historie. Forordet er skrevet av Bent Stiansen. BILL BUFORD (født 1954) er Europa-korrespondent og litterær redaktør for magasinet The New Yorker. I 16 år var han også redaktør for tidsskriftet Granta. Han bor i Lyon. "Fantastisk kulinarisk skrivekunst." - Publishers Weekly "En blendende og morsom beretning om to praktfullt vanvittige år." - The Guardian "Når det koker er et overdådig måltid." - The New York Times

Desse boblene stig opp til vassoverflata. I kvar av boblene med vassdamp er det ufatteleg mange vassmolekyl.

La oppvasken ... Vi finner, ved hjelp av regneprogrammet, at funksjonen f x = 219, 51 x-1, 47 gir hvor lang tid det tar før vannet koker, der x er antall dL. Denne funksjonen er altså modellen vår.

RELATERTE BØKER