Sikkerhetsloven

Sikkerhetsloven lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,78 MB
FILNAVN
Sikkerhetsloven.pdf
ISBN
5036109227076

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør.

Meget bra, noe henger litt etter ifm ny lov. - Dokumentasjonskrav er krevende -risikovurderinger er så mangt (ROS, VTS, verdianalyse, osv). Gitt de potensielt store implikasjonene sikkerhetsloven kan få, bør private virksomheter snarest på egenhånd kartlegge hvorvidt den nye sikkerhetsloven kan gjelde for dem og hvilken betydning det vil ha for virksomheten.

10 om forebyggende sikkerhetstjeneste». Lova har i fylgje §1 som formål å legge tilhøva til rette for å effektivt kunne motverke trugsmål mot sjølvstendet og sikkerheita til riket og andre vitale nasjonale sikkerheitsinteresser. Den nye sikkerhetsloven.

RELATERTE BØKER