Skipsbygging

Skipsbygging - Øystein Meland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Meland
DIMENSJON
7,60 MB
FILNAVN
Skipsbygging.pdf
ISBN
2346247435093

BESKRIVELSE

Skipsbygging er fortsatt en viktig del den maritime industri i Norge, og norske verksteder har en stor eksportandel. Det finnes ingen samlet litteratur om emnet, men Øystein Meland som forhandlet den norske standard skipsbyggingskontrakten har skrevet en omfattende kommentarutgave til denne. Boken tar for seg de fleste aspekter ved skipsbygging og målgruppen for boken er både jurister og andre som er involvert i skipsbygging.

Øino brydde seg ikke. I dag omtales han som en legende i yacht-bransjen. Fish harvest.

Viktige markeder for norske verft er fiskebåter, passasjerferger og små spesialiserte skip. skipsbygging. Fiskerstrand har erfaring og kunnskap om prosjektering, planlegging og bygging av innovative og fremtidsrettede skip.

RELATERTE BØKER