Anger

Anger - Arnaldur Indridason | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnaldur Indridason
DIMENSJON
12,39 MB
FILNAVN
Anger.pdf
ISBN
9673917180480

BESKRIVELSE

Vennetjenester er ikke noe for politietterforskere. Det får Sigurdur Oli erfare i Anger. En kompis av ham har et vennepar som presses for penger. Sigurdur Oli går med på å kontakte Sigurlina og Ebeneser, paret som står bak utpressingen. Da han ankommer hjemmet deres, finner han Sigurlina død. En mann med balltre flykter fra åstedet. Men dette er bare én av flere utfordringer for Sigurdur Oli. Han har flyttet fra kona, Bergtora, og hans far er alvorlig syk. I tillegg oppsøkes han av en sliten og stakkarslig alkoholiker som har opplysninger om pedofile overgrep. Indridason turnerer de ulike handlingstrådene med sedvanlig bravur i en actionfylt og dagsaktuell krim.

Anger er det åttende studioalbumet til Metallica, utgitt i 2003.Bandet hadde en svært lang pause før de begynte innspillingen av dette albumet. Mye av fansen og kritikere mener bandet har vært for eksperimentelle med dette albumet, og de har også fått mye kritikk for den spesielle lyden på platen, da særlig på grunn av trommene. Anger is one of the basic human emotions, as elemental as happiness, sadness, anxiety, or disgust.

It is often a reaction to stress, failure, or injustice.Anger can range from mild irritation to full-blown rage. It is normal to experience anger.

RELATERTE BØKER