Boligguiden

Boligguiden - Astrid E. Andersen, Torhild Holthe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid E. Andersen, Torhild Holthe
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Boligguiden.pdf
ISBN
4916125346690

BESKRIVELSE

Det spørres stadig etter konkrete råd i forbindelse med bygg/ombygging av boenheter for personer med demens. Boligguiden er praktisk rettet og fyller et tomrom i informasjonssammenheng. Boken tar for seg hele prosessen i en byggesak, fra et politisk vedtak er gjort til prosjektet er ferdig og huset står der - inkludert hage. Boligguiden oppsummerer hva som i dag anses å være gode utforminger av boenheter for personer med demens, og gir gode begrunnelser for hvorfor noen løsninger fungerer bedre enn andre. Etter en presentasjon av ulike modeller, guides vi fra rom til rom og informeres om detaljer det er nyttig å være klar over når det gjelder interiør. Betydningen av å planlegge hager og uteareal i forbindelse med et byggeprosjekt er tatt opp i et eget kapittel. Avslutningsvis presenteres hjelpemidler og teknologi.

Find byggetilbud og ejendomsmæglere. Links til boligindretning og have BoligGuiden er en ressursside for deg som skal selge hus eller leilighet.

Boliglånet nedbetales etter en fast nedbetalingsavtale, enten med fast- eller flytende rente. Den store boligguiden Gode råd til deg som skal kjøpe bolig - enten du er førstegangskjøper eller skal bytte bolig! Steg for steg til boligdrømmen. Planlegger du å bestille sommerferien på nettet? Kredittkort er den sikreste betalingsmåten.

RELATERTE BØKER