Cirkus

Cirkus - Magne Hovden | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Hovden
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
Cirkus.pdf
ISBN
7447296897374

BESKRIVELSE

Allerede solgt til Tyskland, Italia, Frankrike og Estland!Den selvsentrerte forretningskvinnen Lise får en dag uventet besøk i bedriften hun jobber. En klovn fra det omreisende Cirkus Fandango har kommet for å overbringe budskapet om at hennes hittil ukjente onkel er død. Onkelen, selveste sirkusdirektøren, har testamentert alt han eier til Lise. Men på én betingelse: Hun må fullføre fem forestillinger som sirkusdirektør for at arven skal bli gyldig. Lise ser en gyllen mulighet til å tjene noen raske penger og legger ut på en reise som åpner opp en helt ny verden av tradisjoner, begeistring og samhold. Etter hvert blir hun tvunget til å ta noen avgjørende valg. Forfatteren av Sameland har skrevet en humoristisk og original fortelling - en roman det er umulig ikke å like.

- Men også store og selvstendige klovneentréer, med humor, gags og overraskelser som kaller frem latteren hos små og store, er et fast innslag i vår manesje, sier sjefen for landets eldste sirkus. Cirkus er morsomt og viktig for Norsk kultur, men selvsagt ikke viktigere enn folks helse. Helse må alltid komme først, sier cirkusdirektør Jan Ketil Smørdal.

Det er en grunn til at Cirkus Cirkör har en trofast skare norske fans: de gir deg en fenomenal blanding av dans, akrobatikk og musikk. Nå kommer de tilbake til Sandvika og en påfølgende Norgesturné med sin aller siste produksjon - Epifónima.

RELATERTE BØKER