Den veven av hendelser vi kaller verden

Den veven av hendelser vi kaller verden - Simon Stranger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Stranger
DIMENSJON
7,80 MB
FILNAVN
Den veven av hendelser vi kaller verden.pdf
ISBN
6823877148724

BESKRIVELSE

Fem liv, ett atom. Dette er utgangspunktet for Den veven av hendelser vi kaller verden. Gjennom 1000 år følger romanen det samme hydrogenatomet, fra Grønland i 736 til Cook-øyene i 1998. På veien får leseren innblikk i de mest ulike fortellinger: en evnukk med kjærlighetssorg i 1600-tallets Kina, en stum jente med en sjelden gave i Italia på 1820-tallet, en mann i Caracas i 1923 som har kommet på sporet av sin mors morder. Tilfeldigheter og skjebne veves sammen til fortellingen om hvordan verden, nei, flere verdener, blir til.Fra forfatteren av Leksikon om lys og mørke.

11.56 Oppdatert 15.04.2003, kl. 15.47 Del på Facebook I går måtte han i ilden og lese fra debutromanen «Den veven av hendelser vi kaller verden» da forlaget presenterte sin vårliste.

Om de minste bestanddelene i verden, og om sammenhengene mellom hendelser som finner sted langt fra hverandre, både i tid og rom. Samtidig er det en roman om hva som binder oss samme Kjøp Den veven av hendelser vi kaller verden fra Norske serier Gjennom fem ulike historier følger vi det samme atomet i ulike liv, enten det er i Kina i middelalderen, eller i Italia på begynnelsen av 1800-tallet, eller i Bergen på 1950-tallet.

RELATERTE BØKER