Gutten i den stripete pyjamasen

Gutten i den stripete pyjamasen - John Boyne | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Boyne
DIMENSJON
5,9 MB
FILNAVN
Gutten i den stripete pyjamasen.pdf
ISBN
8127201971457

BESKRIVELSE

Gutten i den stripete pyjamasen er en helt spesiell historie om vennskap og om krigens grusomheter.Året er 1942, og Bruno bor i Berlin. En dag blir faren til Bruno beordret til Polen, og hele familien må flytte til Alt-Trist. Bruno utforsker det nye stedet. Bak skogen, over bekken, kommer han til et gjerde. Bak gjerdet bor Shmuel. En venn, kanskje? I så fall et vennskap med fatale konsekvenser.Gutten i den stripete pyjamasen passer for lesere fra 11 år og oppover. Også ungdommer og voksne lesere vil ha stort utbytte av å lese boken.Boken kom første gang for 10 år siden, og har kommet i mange opplag og utgaver. Den er også filmatisert.

Også ungdommer og voksne lesere vil ha stort utbytte av å lese boken. Boken kom første gang for 10 år siden, og har kommet i mange opplag og utgaver.

Anbefaler veldig å lese boken. Skrevet i 9.

RELATERTE BØKER