Håndbok for bedriftshelsetjenesten

Håndbok for bedriftshelsetjenesten En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,97 MB
FILNAVN
Håndbok for bedriftshelsetjenesten.pdf
ISBN
9673172881523

BESKRIVELSE

Boken omhandler fysiske arbeidsmiljøfaktorer og arbeidsulykker. Tema er støy, stråling og felt, belysning, trykk, inneklima, infektiøse agens og allergier, i tillegg til en generell beskrivelse av bedrifthelsetjenesten. Håndboken retter seg først og fremst mot bedriftshelsepersonell, men er også et nyttig oppslagsverk og en viktig kilde til kunnskap for andre som jobber med helse-, miljø- og sikkerhetsspørsmål. Med litteraturlister og register.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Tekst: Turid Børtnes (2002) Arbeidsmiljøforlaget har overtatt utgivelsen av Håndbok for bedriftshelsetjenesten, et omfattende medisinsk oppslagsverk i tre bind som tidligere ble gitt ut av Seksjon for arbeidsmedisin ved Universitetet i Bergen. - Det er fortsatt Seksjon for arbeidsmedisin ved professor Bente E.

Boken omhandler kjemiske arbeidsmiljøfaktorer. I tillegg til å gi en systematisk oversikt og omtale svært mange kjemiske stoffer, gir boken generell informasjon om kartlegging og tiltak i forbindelse med disse.

RELATERTE BØKER