Ingas valg

Ingas valg - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
10,54 MB
FILNAVN
Ingas valg.pdf
ISBN
2404987680353

BESKRIVELSE

Stina forlater både Karolius og søstrene for å følge hjertet. Hun reiser til Tor Hammer i Christiania. Men ting blir ikke helt som hun hadde tenkt ...Inga fortviler over situasjonen hun har havnet i, og i desperasjon vender hun seg til Marie.«Kjære Marie, du må hjelpe meg! Jeg kan ikke flytte fra gården og Ingar ...» ba hun. «Ingar er død, har du glemt det? Og jeg kan ikke forstå at barnet skulle komme i veien for drømmene dine. Alle vil jo tro at barnet tilhører din tidligere ektemann.»«Her finner man kjærlighet, makt/avmakt, mord og overgrep, og ikke minst hovedpersonens overnaturlige evner.» Kari Høyholm, bokelsker

Hun reiser til Tor Hammer i Christiania. Men ting blir ikke helt som hun hadde tenkt … Inga fortviler over situasjonen hun har havnet i, og i desperasjon vender hun seg til Marie. Kjøp Ingas valg fra Norske serier Stina forlater både Karolius og søstrene for å følge hjertet.

Ennå gjenstår det i flere kommuner mange runder med forhandlinger før en vet endelig fordeling av posisjoner. Mandag startet jeg på rådhuset der to representanter fra formannskapet sammen med to valgfunksjonærer åpnet omslagskonvoluttene for tilsendte fremmedstemmer.

RELATERTE BØKER