Kysten og folket

Kysten og folket En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Kysten og folket.pdf
ISBN
4412894650291

BESKRIVELSE

Kong Harald og Dronning Sonja la sommeren 2013 ut på fylkesbesøk til Sør-Trøndelag. I vakre og solrike junidager opplevde kongeparet folk og landskap i kystkommunene Hitra, Frøya, Osen, Roan, Åfjord og Bjugn. Det ble et festlig møte mellom monarken og dronningen ? og trønderne. De kongelige ble kjent med arbeidsliv, skoler og institusjoner ? historie, landskap og ikke minst folket i bygdene de besøkte.I denne boka kan vi følge kongeparet på den minnerike ferden, fra de gikk i land på Hitra og til de forlot Fosen og Sør-Trøndelag i Bjugn tre dager senere. Det ble et strålende besøk, noe de mange bildene og talene som er med i denne boka vitner om.

Kjøp boken Kysten og folket (ISBN 9788270834426) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Jon Aadland har laget sangen som ... Fergene er selve livsnerven til mange samfunn langs kysten. 121 fergesamband holder kysten sammen.

RELATERTE BØKER