Mannen på festningen

Mannen på festningen - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Mannen på festningen.pdf
ISBN
6115155843487

BESKRIVELSE

Når Trym Stephenson flytter til bygda, drar Andrine til Maja på Fall på grunn av ryktene. Marina er igjen hjemme, og hver gang hun er i Kongsvinger, føler hun seg forfulgt - men er det av en levende mann eller en ånd?Marina bråstanset da det plutselig sitret i nakken. Det var noen som holdt øye med henne! Uten å tenke seg om snudde hun seg og så opp mot festningen. Hun slo hånden over munnen og kvalte et gisp. En velkjent skikkelse sto på muren og gliste.«Hemmeligheter, kjærlighet og intriger og spenning, alt som en god serie skal ha.» Gro Kåsmoli, bokelsker

Enten du nyter vår nye Terrasse eller selve restauranten er du hjertelig velkommen. Etter en kort spasertur kommer du inn i varmen på Festningen restaurant.

En mann i 20-årene havner i arresten etter at han skal ha oppført seg dårlig på Kristiansten festning. Vinn festivalpass Del gjerne videoen og legg igjen en kommentar, skriv gjerne navnet til den du vil ha med deg på OBOS // Festningen 2018 ☀️ ... Vi er i direkte kontakt med arrangører og kunstnere og forsøker å håndtere dette på best mulig måte. Dansenett Norge vil til enhver tid følge retningslinjene gitt av Folkehelseinstituttet og eventuelle forbud fra Helsedirektoratet.

RELATERTE BØKER