Mørke krefter

Mørke krefter - Anne Marie Meyer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Mørke krefter.pdf
ISBN
5584576344552

BESKRIVELSE

Sigurd snudde seg mot Håvard. - Dere blir vel med hjem til Gilstad og spiser først? Harald kjører dere sikkert hjem etterpå. - Jeg sier ja takk, det skal smake godt med litt mat. Hva sier du? Håvard snudde seg mot Marte. Hjertet sank i henne. Hun ville helst hjem med en gang, det var så mye hun måtte snakke med Håvard om, men hun forsto at han gjerne ville bli med til Gilstad, så hun nikket samtykkende.Noe fikk henne til å snu hodet da de kjørte vekk fra stasjonsområdet. Det isnet i nakken da hun fikk se ham. Det mørke, sugende blikket hans boret seg inn i hennes. Ansiktet var hardt. Ondt.

Men hva hvis det er feil mann? Samtidig er en ung kvinne truffet av en taxi i en hit-and-run i Chicago. Mørke krefter i filmer. Noen reagerer på de mørke sidene til "Harry Potter".

PAX. MØRKE KREFTER I MARIEFRED Magisk urban fantasy-epos.

RELATERTE BØKER