Rottenes opprør

Rottenes opprør - Eirik Husby Sæther | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Husby Sæther
DIMENSJON
12,77 MB
FILNAVN
Rottenes opprør.pdf
ISBN
9604652911371

BESKRIVELSE

Andreas og faren holdes oppe av moren. Når huset brenner ned, må de klare seg uten henne. De flytter inn i en campingvogn ved siden av ruinene. Fra den dagen lever Andreas utenfor. Blant søppelet finner han et rottereir. Det blir hans verden der han har all makt. Rottene lærer ham å overleve. De lærer ham å gjøre skade. Hver gang Andreas forsøker å nærme seg et menneske, går det galt. Rottene lever i mørket, av menneskers avfall. Andreas godtar ikke lenger å være i skyggen. Han gjør opprør. Og det finnes flere som ham. Volden rettes mot de som har alt. En roman om å utøve vold mot samfunnet.

Når huset brenner ned, må de klare seg uten henne. De flytter inn i en campingvogn ved siden av ruinene.

Sammendrag: Andreas bor sammen med moren og faren sin i et hus i Oslo. Moren er limet som holder familien sammen, og hele livet til både Andreas og faren kretser rundt moren. Eirik Husby Sæther (født 25.

RELATERTE BØKER