Vinter

Vinter Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,28 MB
FILNAVN
Vinter.pdf
ISBN
1327475753001

BESKRIVELSE

Tverrfaglige kopiark - Vinter er fylt med ideer, arbeidsoppgaver, kopioriginaler, aktiviteter og forslag til temadager som passer å gjøre sammen med elevene om vinteren. Hovedmålgruppa er lærere som underviser på 1.- 4.trinn, men mange av oppleggene kan enkelt tilpasses andre grupper og nivåer. Dette er en bok hvor læreren kan hente inspirasjon og konkrete tips. Med andre ord en bok for lærere - av lærere!

Vi har samlet 12 spørsmål som alle har noe med vinter å gjøre. TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. En del veistrekninger kan være stengt om vinteren. Her ser du en oversikt over veiene som pleier å bli stengt. Arbeidsvotter i syntetisk materiale og pelsfôret.

mai (17) Nyttår (13) Festligheter (36) Begivenheter (30) Mor og farsdag (11) SITUASJONER (91) Reklame og ... Det er vinterferietid, og mange prøver å tilbringe så mye tid som mulig ute i skiløypene eller i akebakken.. Men hva kan du egentlig om snø, vinter, kalde temperaturer, vintersanger og skisport?.

RELATERTE BØKER