Aksjeutsteders løpende informasjonsplikt og erstatningsansvar

Aksjeutsteders løpende informasjonsplikt og erstatningsansvar - Caroline Bang Stordrange | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Caroline Bang Stordrange
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Aksjeutsteders løpende informasjonsplikt og erstatningsansvar.pdf
ISBN
3116040699935

BESKRIVELSE

Boken har et rettspolitisk budskap og er basert på grundige de lege lata.-analyser av praktisk relevans. Forfatteren tar opp to spørsmål relatert til utstederselskapets løpende informasjonsplikt og erstatnings ansvar, nemlig hvorvidt gjeldende rett er tilstrekkelig effektiv og om det er potensial for effektivisering av plikten og ansvaret.

Forfatteren tar opp to spørsmål relatert til utstederselskapets løpende informasjonsplikt og erstatnings ansvar, nemlig hvorvidt gjeldende rett er tilstrekkelig effektiv og om det er potensial for effektivisering av plikten og ansvaret. Master i rettsvitenskap Caroline Bang Stordrange ved Institutt for privatrett vil forsvare sin avhandling for graden Ph.d: Aksjeutsteders løpende informasjonsplikt og erstatningsansvar. Behov og potensial for effektivisering? Stordrange, Bjørn og Ove Chr.

Behov og potensial for effektivisering? Oslo: Gyldendal, 2019. 479 s.

RELATERTE BØKER