Bestefar og jeg sparer til hund

Bestefar og jeg sparer til hund - Hilde Hagerup | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Hagerup
DIMENSJON
8,88 MB
FILNAVN
Bestefar og jeg sparer til hund.pdf
ISBN
3116009159091

BESKRIVELSE

Jeg vil ha en hund!Pelle ønsker seg hund av hele sitt hjerte, men mamma sier nei. Heldigvis har Pelle en ganske vilter og barnslig bestefar, som synes at det å skaffe seg en hund er en god idé Pelle og bestefar bestemmer seg for å spare til hund. Boken er ualminnelig rikt illustrert av Ingrid Dos Santos.

Jeg vil ha en hund! Pelle ønsker seg hund av hele sitt hjerte, men mamma sier nei. Heldigvis har Pelle en ganske vilter og barnslig bestefar, som synes.. Heldigvis er bestefaren til Pelle av en annen oppfatning, og sammen bestemmer de seg for å spare til hund, selv om de ikke får lov.

Pelle og bestefar bestemmer seg for å spare til hund. Bestefar og jeg sparer til hund (Bestefar og jeg #1) lydbok. 149,-Jeg vil ha en hund! Pelle ønsker seg hund av hele sitt hjerte, men mamma sier nei.

RELATERTE BØKER