Bli opprørt

Bli opprørt En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,32 MB
FILNAVN
Bli opprørt.pdf
ISBN
1754516450472

BESKRIVELSE

Denne boken drøfter flere områder der det er faglig uenighet om valg av retning for barnehagefeltet. Barnehagens helhetlige syn på læring kommer ofte i konflikt med en tenkning der den faglige innlæringen blir fremhevet. Dette opprører mange pedagoger. I kjølvannet av dette kommer jakten på det "normale" barnet. Vi har programmer for alt fra atferd til språkstimulering. Bidrar de til at vi leter etter utilstrekkelighet hos barna, i stedet for å se om og hvordan barnas atferd påvirkes av miljøet og personalet? Og hva gjør det med profesjonen hvis alle skal passe inn i samme A4-format? Forfatternes ønske med boken er mer refleksjon hos de ulike partene i feltet.

Denne boken drøfter flere områder der det er faglig uenighet om valg av retning for barnehagefeltet. Holdninger til å bli opprørt av. Jeg blir opprørt av holdningene som pasienter med emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse ofte møter - også i behandlingsapparatet.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris - Jeg blir opprørt over dette, kjenner jeg. Regjeringa viser veldig liten forståelse for vanlige arbeidsfolk som står i en svært vanskelig situasjon, sier LO-toppen.

RELATERTE BØKER