En dag kommer jeg tilbake

En dag kommer jeg tilbake - Sharon Guskin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sharon Guskin
DIMENSJON
12,96 MB
FILNAVN
En dag kommer jeg tilbake.pdf
ISBN
4077355110929

BESKRIVELSE

HVA OM VI LEVER MER ENN ÉN GANG? Noah er tre år og vil hjem. Problemet er at han allerede er hjemme. For Janie er sønnen Noah alt som betyr noe i verden, og det bekymrer henne at han stadig har mareritt. At han er livredd for vann. At han noen ganger skyver henne unna og skriker at han ønsker å se sin virkelige mor. I sin desperasjon kontakter Janie en mann som kanskje har et svar på sønnens problemer, men svaret kan bety å gi slipp på den ene hun elsker mer enn noe annet: Noah. En dag kommer jeg tilbake er en roman som spenner over livet, døden og alt i mellom. Den forteller en uforglemmelig historie om kjærlighet og, fremfor alt, om det vi holder på når vi ikke har noe annet.

Da uttalte en av rådgiverne: «Vi har langsiktige ambisjoner. Nå kommer ansatte tilbake fra hjemme­kontor. ...

Sharon Guskin har skrevet en særdeles original debutbok som er vel verdt å lese! Siste dagen før barna kommer tilbake Det er stille før stormen. Slik forbereder en barnehage seg for å hindre koronasmitte når barna kommer tilbake på mandag. Pris: 170,-.

RELATERTE BØKER