Hva synes folk om straffenivået?

Hva synes folk om straffenivået? - Leif Petter Olaussen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Petter Olaussen
DIMENSJON
6,27 MB
FILNAVN
Hva synes folk om straffenivået?.pdf
ISBN
6007827755936

BESKRIVELSE

Stortinget skjerpet fengselsstraffene for voldspreget kriminalitet betydelig i 2010. De folkevalgte mente at dette var i samsvar med folks rettsfølelse. De hadde imidlertid ikke sørget for at det fantes en undersøkelse som kunne belyse hvilke oppfatninger folk hadde om straffenivået. Derfor er det grunnlag for tvil om straffeskjerpingens legitimitet. Denne boka gjør rede for de mest omfattende undersøkelser som hittil er gjort av folks holdninger til straff i Norge.

Den er basert på en omfattende undersøkelse av folks holdninger til straff i Norge. Boken viser overaskende nok at Folk ønsket dem, og det var full enighet på Stortinget om å innføre dem straks.» Slik innleder Leif Petter Olaussen en bok fra 2013 under tittelen «Hva synes folk om straffenivået».1 Olaussen setter i boken Han tror folk trolig ville vært ganske fornøyd med straffenivået i landet vårt, hvis de hadde hatt kjennskap til det.

En omfattende undersøkelser av… Hva synes du om nynorsk? » Fellesforum » Anonymforum - Skravle; ... Det gjør ikke saken bedre at folk tvinges til å lære det, ...

RELATERTE BØKER