Ja, jeg har mensen, hva så?

Ja, jeg har mensen, hva så? - Clara Henry | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clara Henry
DIMENSJON
11,34 MB
FILNAVN
Ja, jeg har mensen, hva så?.pdf
ISBN
6205492920578

BESKRIVELSE

Millioner av mennesker menstruerer hver måned verden over. Likevel er mensen fortsatt et tema som mange ikke tør å snakke om, og noe som unge jenter går gjennom uten å vite hva faktisk er eller hvordan de best kan leve med. Clara Henry har svarene på alt dette og litt til for alle mensere og de som venter på sin første mens. Clara Henry er en populær YouTuber, komiker og programleder i hjemlandet Sverige, og hun har Nordens største vloggkanal. «Ja, jeg har mensen, hva så?» er hennes første bok. Den ble en bestselger i Sverige med en gang den kom ut.

Ikke så kjært barn har mange navn. I det siste har mensen endelig kommet litt frem i lyset, blant annet med den blodferske norske boken om mensen.Likevel vet ... Millioner av mennesker menstruerer hver måned verden over.

Dessverre finnes det unge jenter som går gjennom dette uten faktisk å vite hva det er eller hvordan de best kan leve med det. I denne boka får man alle svarene man lurer på enten man alt har fått mensen eller venter på sin første mens. «Ja, jeg har mensen, hva så?» er hennes første bok.

RELATERTE BØKER