Livsgnist

Livsgnist - Jane Mysen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
7,42 MB
FILNAVN
Livsgnist.pdf
ISBN
7006493970620

BESKRIVELSE

Familien feirer jul på Øvre Garmo. Julelysene brenner og stemningen er god. En tid senere bestemmer Anna seg for å reise til Trondheim, men hun velger å holde formålet med reisen hemmelig. Atle blir bekymret"Hvorfor må du absolutt dra alene?" spurte Atle. Anna smilte. "Du ville hefte meg. Jeg har mye å utrette." "Mye å utrette? Nå ble jeg enda mer nysgjerrig." Hun svarte ikke, men krodde seg inntil ham. "Hvor har du tenkt å dra?" hvisket han. "Det får du vite når jeg kommer hjem," svarte hun. "Ikke før."

Å lære å anerkjenne feil, å be om unnskyldning og tilgi er grunnleggende kvaliteter. Først kan barn ha problemer med å forstå dem fordi de går gjennom et egosentrisk stadium der de ikke godtar sine feil.

Kjøp billett til deg sjølv, eller gje eit gåvekort! Få ny livsgnist på fire uker Med riktig mat, fysisk aktivitet, meditasjon og et ryddig hjem kan du få et friskere liv. Vi fant 3 synonymer til LIVSGNIST. livsgnist består av 2 vokaler og 7 konsonanter.

RELATERTE BØKER