Makt og intriger

Makt og intriger - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
3,60 MB
FILNAVN
Makt og intriger.pdf
ISBN
9714047873912

BESKRIVELSE

To kongssønner kjemper om makten i et rike som ikke er stort nok for begge. Ingebjørg lever under unge kong Håkons beskyttelse på Hornborg. Spenningen - og redselen - stiger dag for dag, mens alle på borgen venter på nyheter om fiendehæren til junker Erik. En dag blir Ingebjørg presentert for en ny gjest, en godseier som det er noe foruroligende kjent med ...

Ingebjørg lever under unge kong Håkons beskyttelse på Hornborg. Spenningen - og redselen - stiger dag for dag, mens alle på borgen venter på nyheter om fiendehæren til junker Erik. Kjøp Makt og intriger fra Cappelendamm Ingebjørg lever under unge kong Håkons beskyttelse på Hornborg.

Spenningen - og redselen - stiger dag for dag, mens alle på borgen venter på nyheter om fiendehæren til junker Erik. Kjøp Makt og intriger fra Cappelendamm Ingebjørg lever under unge kong Håkons beskyttelse på Hornborg. Spenningen - og redselen - stiger dag for dag, mens alle på borgen venter på nytt om fiendehæren til junker Erik.

RELATERTE BØKER