Norsk for yrkesfag 1 & 2

Norsk for yrkesfag 1 & 2 - Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
Norsk for yrkesfag 1 & 2.pdf
ISBN
5849851804176

BESKRIVELSE

I den sammenslåtte utgaven er både Norsk for yrkesfag 1 og Norsk for yrkesfag 2 gjengitt med samme innhold og sidetall som i originalversjonene. Det er derfor lett for elevene å finne fram i denne utgaven. Fagstoffet er presentert på en ryddig og strukturert måte. Her er det differensiering i både tekster og oppgaver, et rikt bildemateriale og en stor samling varierte tekster. Alle tekstene har oppgaver som elevene mestrer. Med den sammenslåtte utgaven har elevene alt samlet på ett sted.

Les bedre! Skriv bedre! Uttrykk deg bedre muntlig! Tett på eleven. Kjøp 'Norsk for yrkesfag 1 & 2' av Cecilie Gitmark fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788203348129 I den samanslåtte utgåva er både Norsk for yrkesfag 1 og Norsk for yrkesfag 2 gjengjeve med same innhald og sidetal som i originalversjonane.

Relaterte produkter i verket. Tett på, grammatikk-bokmål, Øverom Kjøp Norsk for yrkesfag 1 & 2 fra Norske serier I den samanslåtte utgåva er både Norsk for yrkesfag 1 og Norsk for yrkesfag 2 gjengjeve med same innhald og sidetal som i originalversjonane.

RELATERTE BØKER