Skattemessig gjennomskjæring

Skattemessig gjennomskjæring - Einar Harboe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Harboe
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Skattemessig gjennomskjæring.pdf
ISBN
6946528562753

BESKRIVELSE

Boken gir en grundig analyse av læren om ulovfestet skattemessig gjennomskjæring. Boken gjennomgår utførlig den rettspraksis som danner grunnlaget for ulovfestet skattemessig gjennomskjæring. Både vilkårene for, og virkningen av, gjennomskjæring drøftes.Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

andre skattemessige virkninger enn det som følger av andre skatteregler slik at resultatet blir i samsvar med skattereglenes formål. Den ene er den såkalte ulovfestede omgåelsesnormen (gjennomskjæring). ...

om salget anses som aksjesalg eller om det kan være grunnlag for skattemessig gjennomskjæring. Selskapet V AS (nedenfor benevnt som Selskapet) eies av Mor med 30 %, Søster med 30 % og Bror med 40 % (samlet benevnt som "Eierne"). Gjennomskjæring etter skatteloven § 14-90 Den lovfestede gjennomskjæringsregelen i sktl.

RELATERTE BØKER