Vendepunktet

Vendepunktet - Bård Toldnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bård Toldnes
DIMENSJON
7,20 MB
FILNAVN
Vendepunktet.pdf
ISBN
6360275818362

BESKRIVELSE

Denne boken handler om hvordan krigen mot trafikkdøden ble utkjempet i Norge i perioden 1945 til 2000. Den drøfter også hvordan teknologien knyttet til trafikksikkerhet ble utviklet i Sverige og USA, og hvordan dette påvirket arbeidet med å redusere trafikkdøden i Norge. Den analyserer hvordan bilen, mennesket og veien hver på sin måte ble regulert, fortolket og forstått for å redusere trafikkdøden. Boken er en vitenskapelig studie av den veibaserte samferdselen i Norge. Bård Toldnes, dr.art., er dosent ved Handelshøgskolen, Nord Universitet. Han er utdannet fysiker og historiker fra NTNU og har utgitt en rekke bøker med tilknytning til norsk samferdsel.

Dette kvinnestyre, sier han i et intervju, ble bestemmende for hans syn på kvinnesaken. De fleste noveller er bygget opp rundt tre sentrale momenter i fortellingen: innledningen, vendepunktet og avslutningen.Det er lurt å tenke over disse momentene i tolkningen din. Innledningen av novellen setter scenen, og gir ofte viktige hint til hva temaet og problemstillingen i novellen kan være.

(FOTO: Privat) «Når du kommer hjem må vi prate». Han visste med en gang hva kona mente.

RELATERTE BØKER