Billakkererfaget

Billakkererfaget - Odd Gytri | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Gytri
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Billakkererfaget.pdf
ISBN
9847058844727

BESKRIVELSE

Denne boka dekker pensum i billakkererfaget på Vg3. Her kan du lese om alt du trenger å vite når du skal lakkere en bil eller reparere en lakkskade. Boka tar blant annet for seg hvordan du bør rengjøre og maskere slik at lakkeringsresultatet blir best mulig. Du lærer også hvordan du bør velge mellom ulike typer materialer og farger til en lakkeringsjobb, samt hvordan det tekniske lakkeringsutstyret skal brukes. I tillegg tar boka for seg viktige regler du må kjenne til om helse, miljø og sikkerhet, og hvordan du skal dokumentere arbeidet du utfører. Nettressursen inneholder oppgaver, lenkesamling og en del tilleggsstoff. Det er nyttig å bruke nettressursen sammen med boka. Odd Gytri er utdannet bilskadereparatør, billakkerer, bilmekaniker lette kjøretøy og landbruksmaskinmekaniker. Han har vært dommer innen billakkering i verdensmesterskapet for yrkesfag (World Skills). Han har lang arbeidserfaring både fra næringslivet og som yrkesfaglærer. Han er i dag lærer i fagene bilskade og billakk ved Eilert Sundt videregående skole i Lyngdal.

Fastsatt som forskrift av Utdanningsdirektoratet 14. desember 2007 etter delegasjon i brev av 26.

Videre skal faget bidra til å ivareta økte miljøkrav og fremme bruk av miljøvennlige materialer og lakkprodukter som reduserer utslipp av skadelige stoffer i tråd med ... Kjøp 'Billakkererfaget' av Odd Gytri fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245011920 Billakkererfaget har på områdene HMS og miljøhensyn utviklet seg mye de senere år, og det er høyt fokus på miljøvennlige produkter og trygge arbeidsmiljøer.

RELATERTE BØKER